Apparaten en accessoires
Panna montata
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
600 g
Ingrediënten
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
-
200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
1 - 1 ½ cucchiaino di zucchero a velo (optioneel)
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
-
400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
2 - 3 cucchiaini di zucchero a velo (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
25.3 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
962.3 kJ /
230 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1u. 50min
Tiramisù
5u. 40min
Profiteroles
2u.
Albumi montati a neve
5min
Pasta di zucchero
1u. 10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema al burro al cacao
10min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35min