Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Cottura della pasta
20min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Spaghetti al tonno
40min