Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney pomidorowy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku, mały
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
-
400
g pomidorów, pokrojonych na kawałki, bez skóry, świeżych
of 400 g krojonych pomidorów, z puszki - 15 g cukru trzcinowego
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Frittata
- 100 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g oliwy z oliwek
-
150
g zielonego groszku, konserwowego, odsączonego z zalewy
of 150 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego - 1 opakowanie szafranu, mielonego (0.12 g)
- 6 jajek
- sól, do smaku
- 1000 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1288.5 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata z fasolką, papryką i chorizo
45 Min
Duszone warzywa
10 Min
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1 godz. 35 min
Karmelizowany por
20min
Ratatouille
40 Min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1h 30min
Crumble po indyjsku
1h 20min
Frittata z grzybami
45 Min
Gofry a'la frittata
1h 20min
Tarta prowansalska
1h 15 min