Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g kaszy jęczmiennej pęczak
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g koperku, świeżego
- 120 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 10 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 110 g zielonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 15 g masła
- 350 g wody
- 1 ½ płaskiej łyżeczki soli
- 30 - 35 g oliwy z oliwek
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 435.2 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5min
Sałatka z zielonej soczewicy
45 min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45 min
Pasta marchewkowa z figami
2 Std. 30 Min
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1h 10min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta z prażonego słonecznika
10min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 godz.