肉醬杏鮑菇千層麵

肉醬杏鮑菇千層麵

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉絲 剝散,放入冰箱冷凍約1小時
    450 克
  • 杏鮑菇 整枝,切圓片(厚約0.5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 罐裝切碎番茄 (不含液體)
    200 克
  • 蕃茄糊
    60 克
  • 紅酒
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 奶油 室溫軟化
    5 克
  • 比薩起士絲
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 439.9 mg
Eiwitten 34.4 g
Calorieën 1582.7 kJ / 378.6 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 71.3 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...