Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 克 牛肉絲 ,剝散,放入冰箱冷凍約1小時
- 200 克 杏鮑菇 ,整枝,切圓片(厚約0.5公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 200 克 罐裝切碎蕃茄 (不含液體)
- 60 克 蕃茄糊
- 25 克 紅酒
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 5 克 奶油 ,室溫軟化
- 150 克 比薩起士絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1582.7 kJ / 378.6 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 71.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 439.9 mg