Compatibele versies
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 100 g de zumo de naranja
- 25 g de miel
- 10 g de salsa de soja
- 3 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de maicena
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)
- 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pellizcos de flor de sal
of 2 pellizcos sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2053 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thai de langostinos
30 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Ceviche de pulpo
10 Min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 Min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15 Min
Tataki de atún
30 Min
Pato Pekín - China
1h 30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min