Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per Shumai
- 50 g di acqua
- 180 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 1 uovo
Ripieno e finitura
- 400 g di funghi, freschi, misti (ad es. shiitake, champignon, gallinacci)
- 5 g di zenzero fresco, a fettine sottili
- 50 g di carota, a pezzi
- 30 g di olio
- olio per ungere
- 120 g di riso
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 172 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese vegano
40 Min
Soupe de chalet
40 Min
Mapo tofu
20 Min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Sformato di pasta
50min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Geen beoordelingen
Magdalenas
1 Std.
Paella di fagioli
55min
Peperoni con tofu e fagioli
1 Std.
Brownies
1 Std.
Baguette
1h 45min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1 Std.