Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2056 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
Risotto alla milanese
30 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Verdure asiatiche in agrodolce
Geen beoordelingen
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Biscotti secchi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Liquore ai frutti rossi
30 Min
Tortine alle fragole
1 Std. 15 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min