Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2056 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Risotto alla milanese
30min
Marzapane
1h 10min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Stufato di maiale alla greca
Pas d’évaluation
Pollo con couscous
45min
Mini cannelloni
1h
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di broccoli con pinoli
5min