Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante fresco, privato dei semi
- 4 rametti di coriandolo fresco
- 1 cucchiaio di pasta di curry rosso
- 1 cucchiaino di olio di sesamo, tostato
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 600 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto) - 1 cucchiaino di salsa di pesce
- 1 cucchiaino di Farina di riso
- 3 rametti citronella (lemongrass) fresca, (circa 6 cm a rametto), schiacciati leggermente
- 150 g di funghi champignon, freschi, quelli più grossi tagliati a metà
- 2 peperoni rossi (circa 400 g), a strisce (1 x 3 cm)
- 150 g di germogli di bambù in scatola, sgocciolati
- 400 g di petto di pollo, a cubetti (3 cm)
- 400 g di latte di cocco
- chili in polvere per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 min
Hummus
5 min
Curry panang
45 Min
Curry di zucca
1j
Hummus
10 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1j 30 menit
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1j 25 menit
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min
Hummus alla barbabietola
10 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min