Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Crostata al rabarbaro
55min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Torta di mele
1h 30min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 Std. 40 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Torta salata di spinaci
55min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Riso casimiro
45 min
Purea di patate
45 min