Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
of 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 396 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 dk
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Chutney di mango
1sa
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 dk
Peperoni con tofu e fagioli
1sa
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min