Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
of 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 396 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di carote argoviese
2j
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Hummus
5 min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Hummus
10 min
Sciroppo al ginger
1j
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Hummus
9h 20min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Insalata di barbabietole
10 min
Brownies alle noci
Keine Bewertungen