Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 80 g di cipolle
- 1 spicchio di aglio
- 190 g di barbabietole crude, pelate, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 400 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
Saltimbocca
- 8 scaloppine di vitello (ad es. noce, circa 50 g l’una)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di salvia fresca (circa 20 g), 8 foglioline di salvia lavate e asciugate
- 4 fette di prosciutto crudo (circa 50 g), tagliate a metà
- 2 cucchiai rasi di burro chiarificato
Finitura
- 200 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Focaccia alle olive
2h 20min
Risotto zucca e pancetta
25min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Focaccia con pomodori
40min