Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 80 g di cipolle
- 1 spicchio di aglio
- 190 g di barbabietole crude, pelate, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 400 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
Saltimbocca
- 8 scaloppine di vitello (ad es. noce, circa 50 g l’una)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di salvia fresca (circa 20 g), 8 foglioline di salvia lavate e asciugate
- 4 fette di prosciutto crudo (circa 50 g), tagliate a metà
- 2 cucchiai rasi di burro chiarificato
Finitura
- 200 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mele
20 Min
Purea di patate
45min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Zuppa di barbabietole
45min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Riso casimiro
45min
Capuns grigionesi
35min
Torta svedese alla carota
2h
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Polpettine di carne con purea di patate
1h