Compatibele versies
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 138 g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati (peso: 230 g)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 1 cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste, secche ad es. erbe aromatiche miste italiane
Zuppa alla zucca
- 1400 g di zucca (ad es. zucca Hokkaido), pelata, a pezzi (2 cm)
- 400 g di patate, a pasta farinosa, pelate, a pezzi (2 cm)
- 30 g di radice di zenzero fresco, pelato, a fette (5 mm)
- 1600 g di acqua
- 2 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 cucchiaini di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di radice di zenzero fresco, fresco, pelato, a fette (5 mm)
- 500 g di latte di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 723.6 kJ / 172.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 512.9 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Dal di lenticchie
35 min
Torta salata alle verdure (TM6)
25min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Gelato al matcha
10 Std. 30 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Tarte flambé con pancetta
40min
Curry di verdure
1h
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Curry di zucca
30 min