Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno, a pezzi
- 500 g di carote, pelate, a pezzi
- 200 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 30 g di burro
- 800 g di acqua
- 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 12 foglie di menta, fresche, tagliate finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 658 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Vellutata di verdure
40min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Geen beoordelingen
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di pomodori
35 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Vellutata di finocchio e carote
40min