Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di anacardi non salati
- 5 rametti di menta fresca, le foglioline
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- 1250 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
- 250 g di bulgur
- 24 scampi, freschi e puliti (500 g circa)
- 32 pezzi di polpa di melone giallo a cubetti (2x2 cm) + 200 g a pezzi (2 cm)
- sale alle erbe, a piacere
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaio di senape
- 50 g di aceto di vino bianco
- 1 peperoncino piccante fresco
- ¼ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 200 g di cetrioli, sbucciati e a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2726 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Curry di verdure
1h
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Capuns grigionesi
35 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Pas d’évaluation
Focaccia di verdure
40 min
Paella di fagioli
55min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50 min