Insalata di anguria e finocchi

Insalata di anguria e finocchi

3.9 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di gherigli di noci
  • 300 g di bulbo di finocchio a pezzi
  • 5 rametti di menta fresca le foglioline la vate
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 50 g di succo di arancia spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 500 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 200 g di cuore di lattuga a striscioline (3 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 4 g
Calorieën 1252 kJ / 299 kcal
Vetten 22 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...