Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
of 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa brava
10min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1u. 10min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Judías verdes crujientes con chalotas
35min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1u. 45min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Rape al oporto
50 мин.
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Xató
15min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Coca de llardons d'Olot
1h 30min