Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
of 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Xató
15 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Sopa fría de melón
10 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Alioli
10 min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 Min
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Salsa brava
10 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min