Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
of 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 godz.
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Alioli
10 min
Boletus confitados
30min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 godz. 10 min
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Langostinos al romesco
15 Min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Salsa brava
10 min