Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

4.6 76 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • de beicon ahumado en lonchas
    10 - 12 lonchas
  • de carne picada de pavo
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • huevos
    2
  • de foie mi-cuit de pato
    50 g
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de nueces peladas
    40 g
  • de ciruelas pasas sin hueso troceadas
    50 g
  • de agua
    700 g
Compota de manzana
  • de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
    400 g
  • de agua
    20 g
  • de zumo de lima
    10 g
  • de azúcar
    1 cucharadita

Voeding per 1 ración

Calorieën 494 kcal / 2068 kJ
Eiwitten 21.8 g
Vetten 40.4 g
Koolhydraten 11 g
Vezels 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...