Compatibele versies
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 lonchas de beicon ahumado en lonchas
- 500 g de carne picada de pavo
- 50 g de foie mi-cuit de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 huevos
- 40 g de nueces peladas
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso troceadas
- 700 g de agua
Compota de manzana
- 400 g de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
- 20 g de agua
- 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2068 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechuga de pavo rellena
45min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pato relleno a la navarra
3h 15 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1h 20 min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1h
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Pastel de salmón
2h 20min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15 min
Minipastel de pescado y marisco
40min