Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno y montaje
- 24 placas de canelones precocidas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de puerro en rodajas
-
300
g de pularda asada (sin huesos y en trozos)
of 300 g de pollo asado (sin huesos y en trozos) - 350 g de pechuga de pollo sin piel (cruda) en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Bechamel
- 150 g de queso manchego en trozos
- 25 g de harina de repostería
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de mantequilla
- 250 g de leche
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3365 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 45.37 g
- Koolhydraten
- 43.62 g
- Vetten
- 49.89 g
- Vezels
- 3.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2h 30min
Canelones
13 godz. 30 min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 godz. 10 min
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Bechamel
15min
Sopa de galets rellenos de foie
1 Std. 45 Min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 godz. 10 min
Coca de trempó de verano
1h
Canelones de ave Rossini
1h 40 min.