Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1804 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 11.12 g
- Koolhydraten
- 29.97 g
- Vetten
- 29.37 g
- Vezels
- 3.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de recapte (Cataluña)
1sa 15 dk
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 Std.
Coca de verduras
30 min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 godz. 40 min
Coca de verduras
40 min
Masa para cocas
1h
Bizcocho y crema inglesa de horchata
12h 45min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Focaccia rústica sin gluten
2h 40 min
Coca de llanda
40 min
Mandonguilles de abadejo
1h
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min