Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor

Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
14 unidades

Ingrediënten

Masa
  • 90 g de manteca de cerdo
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 140 g de agua
  • 500 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
  • 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
  • 340 g de ramilletes de coliflor
  • 220 g de cebolletas en rodajas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de pasas sin semillas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 5 g
Calorieën 1271 kJ / 304 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...