Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1 Std.
Arroz brut mallorquín
1 Std.
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 Std. 10 Min
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Masa para cocas
1 Std.
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Empanadas mallorquinas
1 Std.
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Coca de trempó de verano
1 Std.
Frito mallorquín de verduras
1 Std.