Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de viento de calabaza
1u. 10min
Arroz brut mallorquín
1h
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Tarta flaó
1u. 20min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 Std. 10 Min
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Empanadas mallorquinas
1h
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Coca de trempó de verano
1h