Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de levadura
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Pan de maíz
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz de molino de piedra (p. ej. Adpan®)
- 30 g de aceite
- 1 ½ cucharaditas de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 6908 kJ / 1653 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 291.9 g
- Vetten
- 35.3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de sidra preñao
1 Std. 10 Min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan de castañas
4h
Pan de nueces
3h 45min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2u. 20min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan de espelta
2u. 20min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min.