Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frango
- 4 pernas de frango c/ pele
- 1 c. chá de sal
- 3 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri em flocos (optioneel)
- ½ limão (raspa e sumo)
- 30 g azeite
- 5 g salsa
- 10 g coentros, só as folhas
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 60 g chalota
Salada
- 30 g amêndoa em palitos
- 25 g queijo parmesão
- 100 g rúcula
- 1 dente de alho
- 1 pitada de sal
- 20 g sumo de limão
- 40 g azeite
- 800 g feijão-branco cozido, c/ líquido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2981 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de vitela com legumes
35min
Peru com legumes
35min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Papelotes de salmão com salada de batata
45min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1h
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Frango com molho de gengibre
1h 20 min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9h
Robalo a vapor com molho de lima
35min