Compatibele versies
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 805.7 mg
Alternatieve recepten
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Geen beoordelingen
Salada de bacalhau com orzo
45 Min
Salada de orzo com camarão
45 Min
Salada fresca de salmão
35 min
Salada de pescada com molho de manga
35 min
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30 min
Massa com espargos e frango
50 min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 min
Salada de beterraba e morango
5 Min
Massa com camarão e molho de ervilhas
40 Min
Arroz de favas e enchidos
40 Min