Compatibele versies
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 805.7 mg
Alternatieve recepten
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45min
Salada de pepino com frango salteado e cereais
30min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35min
Salada de bacalhau com orzo
45min
Linguine com ervilhas e fiambre
35min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35min
Arroz de peru com legumes
1h 30min
Sopa e tofu com legumes
45min