Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 5 pés de cebolinho picado
- 10 pés de coentros, só as folhas
- 20 g manjericão
- 50 g queijo parmesão
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-lombarda cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 180 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
of 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 200 g feijão encarnado cozido escorrido
- 20 g manteiga
- 20 g alcaparras
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de lentilhas e castanha
1 Std. 40 Min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Feijoada vegetariana
1h 20min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1 Std. 15 Min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de couve e favas
35 Min
Paella primaveril
30 Min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.
Arroz de favas e enchidos
40min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min