Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g Melanzani, in Stücken
- 100 - 150 g Zucchini, in Stücken
- 2 ½ - 2 ¾ TL Salz
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g gelber Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 3 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Tomatenmark
- 250 g passierte Tomaten
- 550 g Wasser
- 250 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- 1 Bund gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft
- 150 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1389 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Schnelle Minestrone
20 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Gemüsereis mit Ei
35 min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Gemüserisotto
35 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30min
Gemüsereis
40 min