Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl
- 350 g Paradeiser, reif, geviertelt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 5 - 10 g Zucker (siehe Tipp, optional)
- 2 TL Balsamico-Essig
- 400 g Avocados, reif, Fruchtfleisch in Stücken (ca. 2-4 Avocados, je nach Größe)
-
10
g Weißweinessig
of 10 g Zitronensaft, frisch gepresst - 4 Eier (Größe M), kalt
- 1000 g Wasser
-
4
Scheiben Schwarzbrot
of 4 Scheiben Toastbrot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1h 25 min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Mango Island in the Sun
20 Min
Reis mit Kürbisletscho
40 min
Blitz-Beeren-Crumble
45min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1 godz. 10 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 Min
One Pot Feta Pasta
35 Min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 Min