Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl
- 350 g Paradeiser, reif, geviertelt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 5 - 10 g Zucker (siehe Tipp, optional)
- 2 TL Balsamico-Essig
- 400 g Avocados, reif, Fruchtfleisch in Stücken (ca. 2-4 Avocados, je nach Größe)
-
10
g Weißweinessig
of 10 g Zitronensaft, frisch gepresst - 4 Eier (Größe M), kalt
- 1000 g Wasser
-
4
Scheiben Schwarzbrot
of 4 Scheiben Toastbrot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Taboulé
40min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1h 10min
Beerenshake
20 min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1h 10min
Gemüsetatar rot-grün
15min
Neapolitanische Calzone
1h 30min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Mediterranes Rosmarinbrot
1h 55min
Jägersauce mit Knödel
50min
Zucchininudeln mit Bolognese
50min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h