Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 200 - 300 g Brokkoli, in Stücken, Strunk geschält
- 2 Eier (ein Ei verquirlt, zum Bestreichen)
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 100 g Schinkenscheiben
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 280 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1359 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 749 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 min