Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, frisch, halbiert bzw. geviertelt
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g Schlagobers
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Wasser
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch
- 300 g Spätzle, frisch (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1h 15min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h