Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 50 g Semmelbrösel
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Geselchtes, in Stücken (3 cm)
- 1500 g Wasser
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 80 g Karotten
- 120 g Lauch
- 200 g Nudeln (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Butterschmalz
of 1 - 2 TL Rapsöl - 500 g Sauerrahm
- 4 Eier
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Jägersauce mit Knödel
50min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Budapester Wurstsalat
20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h