Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g Spinat, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Schlagobers
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g Tortelloni, frisch (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3611 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnittlauchsauce
10min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 dk
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Erdäpfelsalat
1sa
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Erdäpfelgratin
1h 15min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 dk
One Pot Mac & Cheese
30 dk
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1sa
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 dk
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 dk