Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zucchini, klein (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 150 g Basmatireis
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 4 - 5 Eier, je nach Größe
- 1 Knoblauchzehe
- 1 cm frischer Ingwer, geschält
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- 7 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft (optioneel)
-
3
EL Sesamöl
of 3 EL Rapsöl - 2 EL japanische Sojasauce (Tamari)
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 min.
Schnelle Minestrone
20min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min.
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Gemüserisotto
35 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
Gemüsereis
40min