Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g Haselnüsse
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
30
g getrocknete Berberitzen (optioneel)
of 30 g getrocknete Marillen, entsteint, klein gehackt (optioneel) - 500 g Brokkoli
- 250 g Risottoreis
- 650 g Wasser
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 777 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Gemüserisotto
35min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35min
Gemüsereis mit Ei
35min
Kürbisrisotto
35min
Kürbisrisotto
45min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Zitronenrisotto
30min