Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 2 Eier (Größe L)
- 4 Prisen Meersalz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 40 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Milch
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Butter
- 200 g Babyspinat, frisch, gewaschen und abgetropft
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (optioneel)
- 200 g Cherrytomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2218 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsereis mit Ei
35 min
Tomatentarte à la Provence
55 min
Russischer Salat
50 min
Omelettrolle mit Blattspinat
35 min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Gemüse-Eier-Küchlein
1h
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h