Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 1 Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 35 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g natives Olivenöl extra
- 200 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt
- 700 g Wasser
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Gemüserisotto
35 min
Kürbisrisotto
45 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 min
Zitronenrisotto
30 min