Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 1 Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 35 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g natives Olivenöl extra
- 200 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt
- 700 g Wasser
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
Gemüserisotto
35 min
Zitronenrisotto
30 min
Kürbisrisotto
45 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min
Gemüsereis mit Ei
35 min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min