Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Erdäpfel, festkochend, groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)
- 2 EL Olivenöl
- 3 Prisen Salz
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Paradeiser, in Würfeln
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
-
200
g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
of 200 g frischer Mangold, Blätter und Stiele in Streifen (1 cm) - 150 g Seidentofu
- 1 TL Zitronenschale
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Mandelmus
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Galgant, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
High Protein Poke Bowl
1h
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h