Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Erdäpfel, festkochend, groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)
- 2 EL Olivenöl
- 3 Prisen Salz
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Paradeiser, in Würfeln
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
-
200
g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
of 200 g frischer Mangold, Blätter und Stiele in Streifen (1 cm) - 150 g Seidentofu
- 1 TL Zitronenschale
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Mandelmus
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Galgant, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1hod. 50min
Kürbisgulasch
45 Min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 Min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 Min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1 Std. 15 Min
High Protein Poke Bowl
1 Std.
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min