
Apparaten en accessoires
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Erdäpfel, festkochend groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)300 g
-
Olivenöl2 EL
-
Salz3 Prisen
-
Knoblauchzehen in Scheiben2
-
Paradeiser in Würfeln300 g
-
Thymian, frisch Blättchen abgezupft1 Zweiglein
-
Blattspinat, frisch (siehe Tipp)200 g
-
Seidentofu150 g
-
Zitronenschale1 TL
-
Zitronensaft1 - 2 TL
-
Sojasauce1 TL
-
Mandelmus1 TL
-
Muskat, gemahlen1 Prise
-
Galgant, gemahlen1 Prise
Voeding per 1 Portion
Calorieën
539 kcal /
2255 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
24 g
Koolhydraten
64 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
793 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Basenfasten
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk