Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 3 Zweiglein Dille, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Schalotten, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 125 - 150 g Kräuterseitlinge
- 50 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Rotwein, trocken
-
700
g Gemüsefond
of 700 g Wasser und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack - 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2031 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Kürbisrisotto
35 min
Risotto (XXL)
40min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Zitronenrisotto
30 min
Champignonsauce
30 min
Maronicremesuppe (vegan)
45 min
Schnelle cremige Polenta
25 min