Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Olivenöl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 25 g Butter
- 250 g Risottoreis Arborio
- 660 g Wasser, heiß, aus dem Wasserhahn
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Erbsen, tiefgekühlt
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haferflockensuppe
20 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Kürbis-Risotto mit Speck
25 min
Kürbisrisotto
45min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Gemüsereis
40min