Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2328 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2000 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Fleischlose Fleischlaibchen
35min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Champignonsauce
30min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min