Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2328 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2000 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1h 15min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Champignonsauce
30 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 min
One Pot Feta Pasta
35 min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min