Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Langkornreis
- 3 TL Salz
- 1280 g Wasser
- 500 g Hühnerfilets
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Olivenöl
- 1 roter Paprika (ca. 200 g)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1879 mg
Alternatieve recepten
Boef Stroganoff
50 dk
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 dk
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 dk
Erdäpfelgulasch
1sa 10 dk
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2sa
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1sa
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1sa 10 dk