Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Langkornreis
- 3 TL Salz
- 1280 g Wasser
- 500 g Hühnerfilets
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Olivenöl
- 1 roter Paprika (ca. 200 g)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1879 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min