Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce

4.6 91 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    30 g
  • Basilikum, frisch abgezupft
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    70 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Gnocchi (Fertigprodukt)
    800 g
  • Sonnenblumenöl
    3 EL
  • Mascarpone
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2123 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 4037 kJ / 964 kcal
Vetten 50 g
Vezels 15.8 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 101 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...