Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g de miel
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g d'épaule d'agneau (avec ou sans os), coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g d'eau
- 2 pincées de safran en filaments
- 1 c. à soupe bombée de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45 min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Couscous d'agneau express
55 Min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min