Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g de miel
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g d'épaule d'agneau (avec ou sans os), coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g d'eau
- 2 pincées de safran en filaments
- 1 c. à soupe bombée de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Couscous de veau
1h 25min
Sauté de veau aux olives
1h