Gratin de pâtes et fruits de mer, béchamel sans lactose

Gratin de pâtes et fruits de mer, béchamel sans lactose

2.5 18 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Le gratin de pâtes
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 300 g de pâtes sèches type coudes ou coquillettes
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La sauce béchamel sans lactose
  • 25 g d'huile neutre et 1 c. à soupe
  • 35 g de purée d'amande
  • 40 g de farine blanche type 45
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g d'eau
  • 5 brins de ciboulette fraîche (optioneel) ciselés (pour la finition)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26.8 g
Calorieën 2236 kJ / 529 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...