Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux (3-4 cm)
- 60 g d'oignons nouveaux
- 350 g de poivrons variés, rouges et jaunes, coupés en lanières
- 400 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 5 - 7 feuilles de basilic frais, lavées, essuyées et ciselées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux légumes
1h 30min
Sauce napolitaine
1h
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2h 15 min.
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15 min.
Pizza aux 3 farines
1h 35min
Pizza aux légumes
2u. 5min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15min
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Pizza à la marinara
1h 35min
Pizza à la courgette
1h 45min
Pizza XXL
3 Std.