Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines, coupées en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 150 g de poivron rouge, détaillé en cubes
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 300 g de restes de viande cuite, coupés en petits morceaux ou effilochés
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514.5 kJ / 363.8 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 76 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettes farcies à l'orientale
55 min
Aubergine farcie
1h 5min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Lasagne de veau aux légumes grillés
1 godz. 30 min
Tarte aux champignons, poulet et tomates
1 godz. 20 min
Courgettes farcies au canard
1h 5min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2h