Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chorrito de aceite
- 150 g de garbanzos secos
- 500 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 - 8 cucharadas de tomate frito estilo casero
- 1 calabacín en láminas muy finas
- 1 cebolleta tierna en rodajas muy finas
- 250 g de mozzarella rallada
- 50 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 828.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1óra 15p
Pizza sin gluten en sartén
30p
Pizza tropical sin gluten
1óra
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35p
Piadinas sin gluten
45p
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30p
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1óra
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h