Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Reisessig
- ½ EL Sesamöl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Sesam, geröstet
- 1 Prise Chiliflocken
Pajeon
- 2 Eier, verquirlt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 90 g Mehl
- 2 EL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 180 g Wasser
- Öl zum Braten
- 10 Frühlingszwiebeln, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 250 g Garnelen, roh, geschält
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Slow Cooking Gua Bao
7 Std.
Jungli Laal Maas
5h
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Asiatische Mini-Wraps
30min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min