Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Reisessig
- ½ EL Sesamöl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Sesam, geröstet
- 1 Prise Chiliflocken
Pajeon
- 2 Eier, verquirlt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 90 g Mehl
- 2 EL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 180 g Wasser
- Öl zum Braten
- 10 Frühlingszwiebeln, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 250 g Garnelen, roh, geschält
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1u.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1u. 50min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Kokoseintopf
50min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min
Thai-Burger
30 Min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min