Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3622 kJ / 865 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Krabben-Päckchen
35 Min
Lasagne Caprese
1 Std.
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 Std. 45 Min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1 Std. 45 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Feta-Briouats mit Pistazien
1 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.