Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. chá de sementes de coentros, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de cominhos, mais q.b. p/ polvilhar
- 35 g azeite
- 6 chalotas cortadas em quatro
- 400 g abóbora cortada em cubos pequenos
- 50 g amêndoa s/ pele
- 20 g pistácios s/ casca
- 30 g passas de uva
- 10 g mel
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de paprika
- ½ c. chá de gengibre em pó
- Sal q.b.
- 1 dente de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 50 g queijo-creme
- 225 g massa filo
- 50 g manteiga derretida p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1760.7 kJ / 420.8 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de curgete e manjericão
25 min
Favas no forno
1 godz.
Cuscuz de caldo-verde
20 Min
Creme de castanhas e couve-flor
50 min
Cuscuz mediterrânico
10 min
Salada fria de favas
30 min
Hambúrgueres de cuscuz
40 min
Vichyssoise com maçã verde
45 min
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 min
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1h 15min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55 min