Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spätzleteig
- 550 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- 5 Eier
- 200 g Wasser
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
- 900 g Wasser und mehr zum Garen und Abschrecken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Karotten, in Stücken
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Lauch, in dünnen Ringen (5 mm)
- 120 g Speck, geräuchert, gewürfelt
- 250 g Tellerlinsen, getrocknet
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 20 g Tomatenpurée
- 1 TL Zucker
- 8 Wienerli
- 40 g Butter
- 30 g Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5208 kJ / 1244 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 131 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Semmelknödel
50 min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Apfelküchlein
45 min
Spätzle
30 min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Spätzle
30 min
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 godz. 10 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20 min
Kartoffelsalat Badische Art
6h